Dakgoten of rolluiken reinigen? Reken op Clean Sunpower voor een stralend resultaat!

Bij Clean Sunpower in Meerdonk (Sint-Gillis-Waas) kunt u terecht voor een totaalservice. We nemen niet enkel uw zonnepanelen en ramen grondig onder handen. Ook uw dakgoten en rolluiken krijgen van ons een frisse en nette uitstraling! Zowel particulieren als bedrijven kunnen hiervoor bij ons terecht.

Dakgoten reinigen voor een stralend huis of bedrijf

Loopt het water uit uw dakgoot, langs de afvoerpijp of muur naar beneden? Groeit er mos of onkruid in uw dakgoot? Dan is de kans groot dat u met een vervuiling of zelfs verstopping te maken heeft. Een jaarlijkse reiniging en controle van uw dakgoten kan dit probleem voorkomen!

Het is een klus die vaak wordt onderschat, maar doorheen het jaar kan er zich heel wat vuil zoals bladeren, mos en zand opstapelen in uw dakgoten. Dit kan nefaste gevolgen hebben aangezien ze grote hoeveelheden regenwater afvoeren om uw dak, ramen enzovoort te beschermen. Daarom raden wij aan om uw dakgoten, afhankelijk van de omgeving waar u woont, minstens eenmaal per jaar grondig te laten reinigen en nakijken.

Laat uw rolluiken reinigen en voorkom schimmelvorming en strepen

Na een tijdje begint zand, stof enzovoort zich vast te hechten aan de buitenkant van uw rolluiken. Ook de binnenkant wordt vuil, soms zelfs met schimmelvorming tot gevolg. Dit kan zich voordoen wanneer u ’s morgens de rolluiken omhoog doet wanneer ze nog nat zijn. Binnenin de kap van uw rolluiken blijft het dan vaak vochtig, met schimmel tot gevolg.

Dankzij Clean Sunpower zijn vuile rolluiken verleden tijd. De buitenkant van uw rolluiken wordt grondig en vakkundig schoongemaakt zodat uw huis of bedrijf terug een nette uitstraling krijgt.

Rolluiken en dakgoten schoonmaken op een veilige manier

Dakgoten en rolluiken bevinden zich vaak op een redelijke hoogte, waardoor het een heel karwei kan zijn om ze te reinigen en/of controleren. Laat daarom de schoonmaak ervan over aan een vakman als Clean Sunpower. We beschikken over het juiste materiaal, uitstekende schoonmaakproducten en de nodige know-how om op een veilige manier uw dakgoten en rolluiken weer te doen blinken als nieuw!

Uw huis of bedrijf terug een kraaknette uitstraling geven? Neem contact op!

Dakgoten en/of rolluiken laten reinigen? Contacteer Clean Sunpower en geef uw huis of bedrijf terug een prachtige uitstraling! We zijn voornamelijk actief in de omgeving van van Meerdonk, Sint-Gillis-Waas, Vrasene, Kieldrecht, Kemzeke, Sint-Pauwels, Verrebroek, Stekene en De Klinge. Maar ook daarbuiten kunt u natuurlijk op ons rekenen!

Dakgoten voor reiniging

Dakgoten na reiniging

Rolluiken voor reinigen

Rolluiken na reinigen