Professionele gevelreiniging door Clean Sunpower

Nood aan professionele gevelreiniging? Reken op Clean Sunpower voor een stralend resultaat! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het reinigen van gevelbepleistering (ook wel bekend als crepi) en gevelbekleding.

Crepi of gevelbepleistering reinigen

Een crepi gevel biedt vele voordelen. Het is relatief goedkoop, uw huis is beter beschermd tegen weersinvloeden en het geeft uw woning een prachtige uitstraling.

Maar na een tijd kan de gevelbepleistering een ‘vuile’ uitstraling krijgen. Denkt u maar aan groenaanslag, neerslag en stof dat op de gevel blijft hangen. Door de egale afwerking van een crepi gevel valt dit sneller op. Is dat bij u ook het geval? Dan is het tijd om Clean Sunpower in te schakelen!

We reinigen uw crepi gevel met een speciaal product, zonder dat er een hogedruk aan te pas komt. Zo voorkomen we dat de crepi begint los te komen, wat zich weleens bij ouder pleisterwerk durft voordoen.

Dankzij de grondige kennis, ervaring en topmateriaal waar Clean Sunpower over beschikt, ziet uw gevelbepleistering er in no-time weer als nieuw uit!

Gevelbekleding reinigen

Hoewel gevelbekleding over onderhoudsarme eigenschappen beschikt, is er geen ontkomen aan om deze af en toe grondig schoon te maken. Na een tijdje raakt deze vervuild door o.a. luchtvervuiling, stof en groenaanslag.

Is de gevelbekleding van uw woning of bedrijf toe aan zo’n onderhoudsbeurt? Reken dan op Clean Sunpower en geef uw bedrijf of woning terug een stralende eerste indruk!

Voor het reinigen van gevelbekleding maken we voornamelijk gebruik van osmosewater en een zachte borstel. Zo zorgen we voor een glashelder resultaat zonder dat uw kunststof gevelbekleding wordt beschadigd.

Gevelbekleding bevindt zich vaak op hoge of moeilijk bereikbare plaatsen. Daarom is het belangrijk om deze klus over te laten aan een professioneel gevelreiniger zoals Clean Sunpower.

Gevel laten reinigen? Contacteer Clean Sunpower!

Gevelbepleistering of gevelbekleding laten reinigen? Contacteer dan Clean Sunpower, want bij ons bent u zeker van een kwalitatieve gevelreiniging!

We zijn voornamelijk actief in de omgeving van Sint-Gillis-Waas, Vrasene, Meerdonk, Kemzeke, Kieldrecht, Sint-Pauwels, Verrebroek, De Klinge en Stekene. Maar ook daarbuiten kunt u uiteraard op ons rekenen!

Crepi gevel voor reiniging

Crepi gevel na reiniging

Gevelbekleding reinigen