Professionele ruitenwasser met jarenlange ervaring

U bent op zoek naar een ervaren ruitenwasser? Clean Sunpower in Meerdonk (Sint-Gillis-Waas) is het professioneel schoonmaakbedrijf dat u zoekt! Niet enkel uw ramen worden grondig gereinigd, ook de omlijsting krijgt de nodige aandacht. Zowel particulieren als bedrijven, landbouwbedrijven en KMO’s kunnen bij onze glazenwasserij terecht voor kleine en grote opdrachten. U kunt steeds rekenen op een stipte planning en vlotte samenwerking.

Ruiten wassen op lage en grote hoogte

Voor glazenwasser CSP is geen raam te hoog. Of het nu gaat om het reinigen van veranda’s, hoge ramen, veluxen of volledige glaspartijen… dankzij onze telescopische steel van wel 12 meter liggen deze plaatsen binnen handbereik. Ook op grote hoogte bent u dus zeker van een glashelder resultaat!

Ramen wassen zonder strepen en vlekken dankzij osmosewater

Bij ramenwasser CSP kunt u kiezen voor het reinigen van uw ramen op de traditionele manier of met osmose. Regen- en leidingwater bevat van nature verschillende organische en bacteriële deeltjes. Deze zijn niet schadelijk, maar voor het reinigen van o.a. ruiten hebben we liever puur, zuiver water. Om dit te bekomen wordt het water onder druk door speciale filters geperst, wat omgekeerde osmose heet.

Osmosewater is dus gedemineraliseerd, zuiver water dat via filters is ontdaan van die onzuiverheden zoals kalk, nitraten en zouten. Het grote voordeel is dat wanneer ramen worden gewassen met osmosewater, er achteraf geen strepen of vlekken achter blijven! Dit komt door de speciale eigenschap van osmosewater: het dringt door tot in de poriën van het te reinigen oppervlak.

Bovendien is het wassen van ramen met osmosewater goed voor het milieu, aangezien er geen detergenten, zeep of andere producten aan te pas komen.

Contacteer ruitenwasser Clean Sunpower

Wenst u meer informatie of een gratis offerte voor het wassen van uw ramen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ruitenwasser Clean Sunpower! We zijn actief in de ruime omgeving van Meerdonk, Sint-Gillis-Waas, De Klinge, Kemzeke, Stekene, Verrebroek, Vrasene, Sint-Pauwels en Kieldrecht.